AnnualReport2019

IT Ukraine провела Загальні річні збори

17 грудня IT Ukraine провела Загальні річні збори, в яких взяли участь представники понад 40 компаній-учасників Асоціації.

Загальні збори – закритий захід, в рамках якого презентується річний звіт Асоціації у ключових напрямах її діяльності, проводяться вибори керівництва Асоціації, обговорюються найбільш нагальні питання та визначаються плани на наступний рік.

Відкриваючи Загальні збори, Костянтин Васюк, виконавчий директор IT Ukraine, презентував результати роботи Асоціації за 2019 рік. Зі звітом можна ознайомитись тут

Наступним етапом проведення зборів стало затвердження вступу до IT Ukraine 15-ти нових компаній, а саме: AB-GAMES, Future Processing Ukraine, JEVERA, Samsung Electronics Ukraine, SBTech, TECHIIA holding, Zoolatech, OpenGeeksLab, QArea, SPS Commerce, Creative Quarter, DAN. IT education, Bolt, Force Group, ТОP Lead.

Серед ключових питань, що були винесені на голосування в рамках Загальних зборів − обрання Президента, Віце-президентів та вибори Ради представників Асоціації. За  результатами підсумків виборів:

• Президентом IT Ukraine обрано Тараса Кицмея, співзасновника та члена Ради директорів SoftServe.
  • Віце-президентом з фінансово-правових питань обрано Дмитра Овчаренко, CEO ALCOR.
  • Віце-президентом з освітніх питань обрано Максим Почебута, керівника освітніх програм в EPAM Ukraine.
  • Віце-президентом по роботі з малим та середнім бізнесом обрано Дмитра Антонюка, Director ISM Ukraine.

Стратегічними напрямами роботи Асоціації на 2020 рік визначено: промо індустрії в Україні і за кордоном, GR та IT-освіта.

В рамках Загальних річних зборів також було обрано Раду Представників. До неї увійшли 11 компаній: Astound Commerce, Ciklum, EPAM Systems, GlobalLogic, Infopulse, Intellias, ISD, Luxoft, Miratech, N-іX, SoftServe. З метою синергії роботи Асоціації та регіональних IT-кластерів до Ради Представників було запрошено чотири кластери: Kyiv IT Cluster, Kharkiv IT Cluster, Lviv IT Clusret, Dnipro IT Community.

Після завершення Загальних зборів, на всіх учасників заходу очікував жвавий нетворкінг в рамках CEO Meetup, що був присвячений 15-річчю IT Ukraine. В невимушеній атмосфері гості ділилися підсумками поточного року та планами на рік прийдешній. Детальніше про захід за посиланням

IT Ukraine − це найбільший пул сервісних та продуктових ІТ-компаній в Україні, які сукупно формують 50% всієї експортної виручки ІТ-галузі в Україні та об’єднують 27% українських IT-фахівців. Асоціація працює на ринку вже понад 15 років. Наша місія – забезпечити сприятливі умови для розвитку сфери IT в країні та за кордоном. Більше деталей на нашій сторінці у Facebook.

Перегляньте інші новини :